THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Rabu, 1 Februari 2012

pesanan seorang sahabat :)

Pesan pada diri tabahkan hati kuatkan semangat. pesan pada hati kukuhkan iman banyakkan zikrullah. pesan pada naluri jangan mengeluh dan kecewa. tiada daya dan rezeki melainkan dari Allah. dugaan itu suatu tarbiah kehidupan :)
saya x mampu untuk t'senyum hanya kerana untuk berpura-pura di depan awak. hati saya sentiasa terguris disetiap kelakuan awak... begitu ke awak melayan seorang sahabat???
awak hanya perlukan saya bila susah, bila awak senang awak tinggal-tinggalkan saya.. bagus cara awak berkawan tu. saya nak tengok sampai bila awak boleh hidup dengan kawan senang awak tu. saya nak keraskan hati saya untuk kebaikan saya juga.. 
saya sentiasa fikir perasaan awak sedangkan awak x pernah nak fikir perasaan orang disekeliling awak.. awak terlalu pentingkan diri awak sahaja.. saya pasti Tuhan mendengar setiap rintihan saya dan doa saya kerana saya sentiasa menjadi hamba kepada orang yang tidak tahu erti PERSAHABATAN... maafkan saya dengan cara saya melayan awak.. saya letih dengan p'mainan awak itu.. saya harap suatu hari nanti ada petunjuk yang awak akan berubah. saya setiap berdoa agar awak diberi hidayah dalam hidup.. 

awak terlalu angkuh dengan kehidupan awak sekarang ni. sesungguhnya orang yang angkuh tidak akan pergi jauh..
 

0 ulasan: